Alyosha приїхала разом з дітьми до Тараса Тополі, який не бачив свою родину цілий місяць (ФОТО)

Новини шоубізнесу
890
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Альоша зробила сюрприз Тарасу Тополі та приїхала до нього з їх дітьми
Фото: instagram.com/alyoshasinger

Обраниця співака влаштувала йому неочікуваний сюрприз

Відомий український співак, лідер гурту “Антитіла” Тарас Тополя, який чесно зізнався, чи досі служить у ЗСУ, здивував фоловерів ексклюзивним родинним кадром. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Тарас показався разом зі своїм сином та дружиною Оленою Тополею, яка раніше мала псевдонім Альоша. Відповідний кадр співак розповсюдив у себе в Instagram Stories.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зауважимо, що знімок був зроблений в Івано-Франківську. Саме там “Антитіла” нещодавно мали концерт. Отож, виходячи з Stories бачимо, як чоловік повідомив про те, що не бачив свою родину місяць.

Отож, Альоша зробила коханому сюрприз та приїхала до нього на концерт. Тарас заявив, що дуже радий приїзду обраниці та його чад. Тополя додав, що ця зустріч була для нього дуже особливою

Кохана з дітьми приїхала на концерт до Івано-Франківська. Чекав дуже, щасливий. Після місяця на відстані – так особливо,
- резюмував виконавець.
Альоша зробила сюрприз Тарасу Тополі та приїхала до нього з їх дітьми
Скриншот Instagram-Stories
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали Про те як Олена Тополя розкрила суть конфлікту з колишнім коханим Вадимом Лисицею. Зазначимо, що Вадим тривалий час був її продюсером. Отож, артистка зізналася, чим завершилися їх робочі стосунки.