Alyosha поскаржилася на проблеми у стосунках із Тарасом Тополею

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Не так давно, на початку шкільного навчального року, Тарас Тополя нарешті возз'єднався з родиною . Співачка Alyosha разом із дітьми повернулася з Америки, де жила від початку повномасштабної війни. Як така тривала відстань вплинула на стосунки знаменитої пари - дізнавайтеся на HOCHU.ua!

В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" співачка зізналася, що їм із чоловіком довелося пережити кризу у стосунках. На щастя, у них за цей час жодного разу не виникало питання про розлучення, проте велика відстань серйозно вплинула на їхній шлюб.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Олена Тополя відверто розповіла, що якими б міцними не були стосунки, подібний досвід життя порізно їх псує. За її словами, вона не хотіла залишати Україну і так на довго розлучатися з чоловіком. На тлі цього артистка натякнула, що довіра між ними трохи похитнулася.

Є такі речі, які ти не можеш зрозуміти, чому так відбувається. Коли є можливість бути разом, а ви не разом, і це не те що ти можеш вирішити, а те, що з іншого боку повинно вирішуватися, виникають великі питання. Це впливає на стосунки, впливає на довіру. Я б не радила перевіряти в такий спосіб стосунки людей, у яких є сім'я, діти, свої обов'язки.
Я взагалі б не полетіла в ту Америку. Я можу сказати, що відстань і час впливають на стосунки, дуже сильно впливають,

- висловилася Олена Тополя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Альоша в новому кліпі вразила своєю відвертістю . На відео до нової пісні Альоша з'явилася в збудливій червоній сукні з ефектним розрізом.