"Його місцеперебування постійно змінюється": ROXOLANA розповіла про свого брата, який вже 10 років на фронті (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

ROXOLANA розповіла, хто з її родини перебуває на фронті вже 10 років
Роксолана розповіла про брата-капелана. Фото: instagram.com/roxolanas/

Родина дуже хвилюється за Михайла, адже він часто не на зв'язку

Українська співачка та сонграйтерка Роксолана Сирота, більш як відома як ROXOLANA, розповіла про свого брата, який вже 10 років несе службу на фронті. Він — військовий капелан на передовій. Деталі — далі у нашому матеріалі!

Нещодавно співачка взяла участь в шоу “єПитання”, яке виходить на Новому каналі. Під час зйомок вона неочікувано зізналася, як їй та її родині вдається не втратити віру та впоратися з хвилюванням через нелегку службу, яку обрав її двоюрідний брат Михайло.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Свято тих, хто уособлює незламність та силу українського народу. 1 жовтня, в день Покрови Пресвятої Богородиці, ми відзначаємо ще й День захисників і захисниць України – людей, які жертвують усім заради мирного майбутнього та незалежності нашої країни! Це наші рідні та кохані, сусіди, друзі, однокласники, знайомі наших знайомих. Серед них – і близький родич української співачки ROXOLANA. Зірка зізнається, що останні 10 років Михайло постійно поруч із воїнами, мотивує їх, підтримує та направляє на вірний шлях, бо він — військовий капелан. 

Мій двоюрідний брат їздить на фронт з 2014 року, його місцеперебування постійно змінюється. Михайло часто буває на передовій, але коли знаходиться в більш безпечних місцях, то займається тим, що постійно збирає кошти на РЕБи, дрони та будь-яке обладнання, яке може допомогти його побратимам, – розповідає ROXOLANA. – З початку повномасштабної війни він організував благодійний штаб для максимально оперативної допомоги фронту. 

Для родини це стало справжнім випробуванням, адже Михайло часто не виходить на зв’язок і це породжує безліч тривожних думок. Особливо переживають за нього, звісно ж, батьки.

Але, знаючи мого брата, ми всі розуміємо, що раз він прийняв це рішення, то інакше й бути не могло. Тому ми просто з повагою ставимося до його вибору і підтримуємо, наскільки можемо, – поділилася ROXOLANA. – Коли він не на передовій, ми на зв’язку. Про що він розповідає? Тут треба знати мого брата, адже гумор з нього тече широкою рікою. Він має такий темперамент, що про все розказує через жарти й усмішку, тому часто чуємо від нього дуже чорний гумор, але таким чином він намагається підтримувати дух і віру в краще. 

Саме віра є фундаментальною цінністю для родини. І поки брат Роксолани є ментальною опорою для військових, співачка теж намагається не здаватися. Вона зізнається, що віра для неї “є основоположною річчю в житті”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що можна подивитися з сучасного кіно про українських воїнів. Сьогодні телеканал ICTV2 покаже телепрем’єру стрічки "Ми були рекрутами" та ще два надзвичайно потужні фільми про наших захисників.