"Біль тоді не зникав": Брітні Спірс пригада, як в її обличчя "дмухнув" вогонь

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Брітні Спірс розповіла, що тоді їй вдалося заспокоїтися завдяки сильному знеболювальному
Фото: Скриншот YouTube

Прикрий випадок стався зі знаменитістю 4 роки тому

Легендарна американська виконавиця Брітні Спірс, яка шокувала фоловерів своїм зовнішнім виглядом, розповіла шанувальникам про вражаючий інцидент, який стався з нею. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож Брітні зізналася, що вона невдало підпалила камін. Про це повідомляє Page Six.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема, Спірс пригадала, що цей випадок стався з нею 4 роки тому. Відтоді селебритіс просить, щоб її камін розпалювала охорона.

Але цього разу я просто кинула все туди і спалах буквально дмухнув мені в обличчя. Вогонь спалив всі мої вії, брови та частину передніх прядок волосся,
— шокувала подробицями артистка.

Тоді Брітні отримала серйозні опіки і думала, що не обійдеться без швидкої допомоги, адже її обличчя було немов у вогні. Заспокоїтися після такої “пригоди” та заснути знаменитості допомогло сильно знеболювальне.

Мені було боляче торкатися телефону. Було боляче прикладати лід до обличчя. Було боляче доторкатися до чогось. Це тривало десь 6 чи 7 годин. Біль не зникав. Мені було дуже погано,
- резюмувала співачка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що сини поп-діви Брітні Спірс хочуть помиритися із зірковою мамою. Адвокат колишнього чоловіка артистки переконує, що процес примирення буде складним.