Закрутила з колишнім працівником: у Брітні Спірс з'явився новий обранець

Новини шоубізнесу
1 506
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Брітні Спірс
Фото: instagram.com/britneyspears/

Нинішній коханий Брітні мав численні проблеми із законом

Популярна американська співачка Брітні Спірс, яка публічно підставила Бена Аффлека, закрутила новий роман. Зробила вона це з одним зі своїх колишніх працівників, який займався забезпеченням технічної складової її будинку.

Відомо, що цього чоловіка звати Пол Річард Соліз і у нього є дружина та діти. Цю резонансну новину повідомило видання Us Weekly.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Журналісти говорять, що Соліз вже 4 місяці не працює у Брітні. Однак, медійники переконані, що чоловік постійно зустрічається з нею.

Брітні та Пол безперечно разом, адже він все ще на фотографії у неї,
- кажуть інсайдери.

Подейкують, що парочка не досить часто ходить на побачення, однак вони разом вже встигли з’їздити до Санта-Барбари. Також говориться, що лишається у Брітні два-три дні на тиждень. 

Їй не подобається, коли він йде. Брітні відчуває, що заслуговує на більшу увагу, але він має бути поруч зі своїми дітьми,
- додає джерело.

До речі, ще ширяться чутки стосовно того, що артистка начебто познайомила Соліза з дітьми. На тлі всього цього, команда селебритіс не надто задоволена новими стосунками Спірс. Однією з причин є те, що чоловік не викликає довіри до себе. Близькі до співачки люди переконані, що у її обранця нещирі наміри. До того ж, він мав численні проблеми із законом.

Я непоганий чувак. Я розумію, що про мене щось говорили в минулому, і я маю судимість. Але я працююча людина. Я маю власний бізнес. Я роблю плитку за технологією ліцензованого підрядника. 
- говорив про себе Соліз.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, скільки наразі важить Брітні Спірс. А також про те, від яких солодощів їй довелося відмовитися.