Зірка O.Torvald пережив пекло на Донеччині: Женя Галич пригадав, як ледь не загинув від російських куль

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Женя Галич ледь не загинув на фронті - усі як і коли це сталося - усі подробиці
Женя Галич. Фото: instagram.com/jenia_galich

Артист розповів про найстрашніший момент на фронті, який йому довелося пережити

Женя Галич, відомий український співак та фронтмен гурту O.Torvald, який сильно образив маму Кузьми Скрябіна, поділився моторошною історією з фронту. Музикант, який служить у лавах Збройних сил України з перших днів повномасштабного вторгнення, розповів, як у 2022 році ледь не втратив життя. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

В інтерв'ю для "24 каналу" Женя Галич зазначив, що один із найважчих днів його служби стався восени на Донеччині, поблизу села Ямпіль. Тоді разом зі своїми побратимами він опинився в оточенні російських окупантів. "Було страшно", — зізнається артист, адже ситуація виглядала безнадійно, і він був готовий до найгіршого.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Проте завдяки спільним зусиллям підрозділу, нашим воїнам вдалося вирватися з цього пекла. Його історія вкотре нагадує про важливість памʼятати про тих, хто щодня ризикує життям заради нашої свободи.

Коли ми потрапили в оточення, я думав, що, швидше за все, ми звідти не вийдемо. Було багато смертей навколо. Було страшно. Я боявся, що більше ніколи не побачу близьких людей,
— зізнався Женя Галич.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Женя Галич зізнався, що хотів піти на побачення з відомою українською артисткою, яка має чоловіка. Яку ж відповідь від неї отримав соліст O.Torvald — ми розповіли тут.