"Планую збивати "Шахеди": шоумен Андрій Джеджула приєднався до добровольчого підрозділу

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Андрій Джеджула показався у військовій формі
Андрій Джеджула. Фото: instagram.com/djedjula

Телеведучий Андрій Джеджула вже проходить військовий вишкіл, аби захищати небо України від ворожих дронів

Андрій Джеджула, відомий український шоумен та телеведучий, який більше не спілкується зі своєю падчеркою, вирішив активно долучитися до захисту країни. Він оголосив про своє приєднання до лав добровольчого підрозділу, де виконуватиме важливі оборонні завдання.

На своїй сторінці в Instagram ведучий поділився, що вже тривалий час допомагає українським військовим та постраждалим через волонтерську діяльність. Проте цього йому виявилося недостатньо, тому він вирішив перейти до активних дій, поповнивши ряди добровольців.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Джеджула зазначив, що планує допомагати у захисті українського неба, зокрема, у збиванні ворожих безпілотників. На сьогодні шоумен вже розпочав військовий вишкіл, який триватиме два тижні. Він додав, що цей етап є важливим для кожного, хто хоче стати частиною оборонної системи України.

Я вирішив, що окрім волонтерської діяльності, благодійних аукціонів, я мрію ще в одному бути корисним нашому суспільству. Я зрозумів, що нашій територіальній громаді буде необхідна допомога. Тому планую збивати "Шахеди", а перед тим маю пройти курс молодого бійця.
Найближчі два тижні тренування і підготовка! Планую захищати наше небо! Як думаєте, є шанс, що зіб'ю ворожий "Шахед?
— коментує Андрій Джеджула.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що найбагатша співачка України ледь не уклала контракт із ЗСУ. Камалія зізналася, ким хотіла стати у війську та хто відмовив її йти на фронт.