"Я сам захотів приїхати. Заспокойтеся!" Син Джеджули виправдав батька за те, що той дозволив йому повернутися в Україну

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменитий 48-річний український шоумен та телеведучий Андрій Джеджула проводить вільний час зі своїм 15-річним сином Даніелем, який від початку повномасштабного вторгнення рф на територію України мешкав за кордоном. Подробиці - в нашому матеріалі.

Ці дні 48-річний шоумен вирішив повністю присвятити сину.  Андрій не може натішитися тим, що має змогу проводити час з найріднішою людиною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, Джеджула повідомив, чому  пропав із соцмереж. Чоловік написав:

Тиждень з вами не спілкувалася, на це багато причин. Перша з них, найголовніша, - тут є один хлопець, який два роки не був в Україні.

Варто зауважити, що переважна більшість фоловерів з теплом зустріли слова Андрія. Однак, знайшлися і ті підписники, які розкритикували дії його, як батька. Мовляв в Україні війна, і не варто було би повертати, хоч і на деякий час сина туди, де небезпечно.

  • Чесно, не розумію - коли є можливість, щоб діти були далеко від цього жаху, привозити їх в Україну. Сама живу в Запоріжжі - прифронтове місто. Страшно, але жити можна, але без дітей. Це моя особиста думка,

- написала одна з підписниць.

На цей коментар відповів сам Даніель. Він написав:

  • Я сам захотів приїхати. Заспокойтеся!

"Я сам захотів приїхати. Заспокойтеся!" Син Джеджули виправдав батька за те, що той дозволив йому повернутися в Україну - фото №1

Джеджула резюмував, що у них з Даніелем дуже багато справ в Україні. Їм треба отримати паспорт, а також пройти медичний огляд.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Андрій Джеджула випадково збив собаку. Однак, варто зауважити, що артист  не залишив її напризволяще.