Таємничий коханець Тіни Кароль: блогер розкрив ім’я ймовірного чоловіка артистки, який значно молодший за неї

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тіна Кароль більше не самотня - співачка закрутила роман з чоловіком, який молодший за неї на 9 років
Юрій Арошидзе та Тіна Кароль. Фото: instagram.com/u.aroshidze

Подейкують, що Тіна Кароль закрутила новий роман із чоловіком, який давно мешкає в США

Обговорення особистого життя Тіни Кароль, якій зізнався у коханні відомий блогер, ніяк не припиняються. Цього разу в Мережі з'явилися чутки про новий роман артистки зі значно молодшим чоловіком. Як виявилося, ймовірним обранцем 39-річної Тіни Кароль став 30-річний бізнесмен Юрій Арошидзе, який має білоруські корені. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Про це заявив блогер Богдан Беспалов у своєму YouTube-каналі, зазначивши, що Юрій є наполовину грузином і наполовину українцем. Юрій Арошидзе, за словами блогера, народився в Білорусі, проходив службу в білоруській армії, але вже понад 16 років живе в США. Попри те, що він переважно мешкає в Америці, Юрій часто буває в Україні, адже підтримує тісні зв'язки з рідною країною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Тіна Кароль закрутила новий роман - блогер Беспалов
Юрій Арошидзе та Тіна Кароль. Фото instagram.comu.aroshidze

У своєму Telegram-каналі Беспалов підкреслив, що Юрій не коментує своє минуле, як і чутки про можливі стосунки з Тіною Кароль. Так само мовчить і сама співачка, залишаючи інтригу навколо їхніх стосунків. На цю мить жодна зі сторін не підтвердила роман.

Втім не обійшлося в цій історії й без Дмитра Жука — відомого хореографа, якому приписували роман з Тіною Кароль. За словами Беспалова, артистка обірвала з танцівником усі звʼязки та заблокувала його. Хто знає, чи то сталося через особисті моменти, чи може через те, що нещодавно Жука підхопили на співпраці з росіянами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль випустила новий альбом під назвою "Лірика". Артистка запевняє, що це кращі пісні за всю її карʼєру.