Melovin розповів, як заробив перші великі гроші і здійснив свою давню мрію: "То були величезні гроші!"

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Меловін пригадав свій перший гонорар - скільки грошей заробляв співак до початку музичної кар'єри
Меловін зізнався, на що витратив свій перший гонорар. ФОТО: Новий канал

Це було ще до того, як він став дійсно популярним

Популярний український співак MELOVIN (Костянтин Бочаров) розповів, ким хотів стати у дитинстві. Виявляється, свого часу виконавець обирав між десятком абсолютно різних професій: від хіміка до перукаря.

Ми звикли бачити улюблених артистів на сцені та в кліпах, чути в навушниках дорогою на роботу, і навіть не уявляємо, що було б, якби вони колись обрали інший фах і не створювали музику? За лаштунками ігрового проєкту “Хто зверху?”, яке щочетверга о 20:00 показує Новий канал, про це розмірковував український артист і учасник шоу Melovin.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Я завжди любив музику, з самого малечку. Але все одно в дитинстві мріяв про багато професій. Було десять, якщо не більше, варіантів. Хотів стати хореографом, викладачем хімії чи біології, парфумером, перукарем, стилістом та ін. По суті, абсолютно всі мої думки та бажання були пов’язані з творчістю. Навіть та ж хімія: погодьтесь, що окрім знання наукових фактів, там треба бути дуже творчим,
- зауважує зірка.
Melovin - Костянтин Бочаров
Співак Костянтин Бочаров (Меловін). Фото: instagram.com/melovin_official/

Також Melovin пригадав, як заробив свої перші великі гроші, та на що їх витратив. Каже, спершу здійснив свою давню мрію, а вже за другим разом порадував свою маму.

Дуже давно, ще до початку творчої кар’єри й популярності, мене запросили провести новорічний святковий захід у невеликому пабі в Одесі. Пам’ятаю, організував там якісь конкурси та розіграші й заробив за це 1 000 грн. На той час, а це було 10 десять років тому, то були величезні гроші. І що я зробив? Пішов і придбав собі банку червоної ікри. Завжди мріяв купити її не на святковий стіл, а просто для себе. Тоді зміг це дозволити.

А вже пізніше, коли заробив більшу суму, купив мамі парфуми,
- пригадує Melovin.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А як змінився розмір його гонорарів під час війни, співак уже зізнавався раніше. Про які суми за виступи та нові роботи йдеться наразі — дізнавайтеся на Хочу!