Робить ботокс, колекціонує скляні кулі та любить готувати: 19 цікавих фактів про Меловіна

Знаменитості
1 347
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Melovin, фото
Фото: instagram.com/melovin_official/

Сьогодні Melovin святкує 27-й день народження

Melovin — сучасний український співак, який вражає своєю енергією та талантом. Він не боїться бути собою та має чималу армію прихильників. Квиток на велику сцену завдяки перемозі на вокальному конкурсі "Х-Фактор", а легендою української сцени став завдяки виступу на конкурсі Євробачення-2018 з піснею "Under The Ladder".

Сьогодні, 11 квітня, Melovin святкує день народження . З цієї нагоди пропонуємо вам дізнатися цікаві факти з біографії та особистого життя артиста.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

19 цікавих фактів з біографії Меловіна

Справжнє ім'я Меловіна — Костянтин Бочаров. Псевдонім артиста є поєднанням імені британського модельєра Макквіна, якого обожнює Костя, та свята Гелловін. А ще Melovin не любить, коли його називають Костею на роботі. 

Melovin народився 11 квітня 1997 року в Одесі. Вік — 27 років. Знак зодіаку — Овен.

Батьки співака, Валентина та Микола Бочарові, працювали бухгалтером та водієм. Вони підтримували Костю в усіх починаннях, але хотіли, що він став ведучим, актором або кухарем.

Любов до музики Кості прищепила бабуся. Коли йому було 4 роки, вона подарувала майбутньому артисту музичну скриньку, де звучала музика Бетховена.

У 2015 році Melovin вступив в Київське державне вище музичне училище імені Р. М. Глієра. Він закінчив відділення естрадного вокалу.

Артист має власний талісман. Це бабусине намисто.

У артиста є вельми цікаве хобі. Він колекціонує скляні кулі зі снігом з різних куточків світу.

А ще Melovin обожнює готувати. Його фірмове блюдо — це пиріг кіш лорен.

Попри те, що в дитинстві Melovin був дуже активним та творчим, він часто страждав від глузувань. Ніхто не розумів хлопця, його самовираження та захоплень. 

У 2015 році Melovin отримав квиток на велику сцену. Він став учасником, а згодом й переможцем шостого сезону "Х-Фактору". До цього артист вже кілька разів проходив кастинг на шоу, однак його не брали.

Наступним кроком до слави було Євробачення. У 2018 році він відправився на популярний пісенний конкурс з треком "Under The Ladder". Однак перемогу він там не здобув й привіз додому 17 місце.

Особисте життя артиста цікавить багатьох прихильників. У 2021 році Melovin зробив камінг-аут. Під час виступу на фестивалі Atlas Weekend він спочатку поцілував дівчину, а потім хлопця, піднявши прапор ЛГБТК+. Артист бісексуальний — йому подобаються як чоловіки, так і жінки. Однак про своїх партнерів Костя мало розповідає. Відомо, що у тому ж 2021 році артист був в стосунках з танцівницею Лізою Русіною. Ймовірно, роман пари закінчився під час війни.

Дівчина Меловіна, фото
Фото: instagram.com/melovin_official/
Ліза Русіна і Меловін, фото
Фото: instagram.com/melovin_official/
Меловін та Ліза Русіна, фото
Фото: instagram.com/melovin_official/

Melovin брав участь в шоу "Танці з зірками". Цікаво, що партнеркою артиста на паркеті стала та сама Ліза Русіна, з якою він пізніше закрутив роман. Пара покинула шоу у 9 ефірі.

У гримерці артиста завжди особлива атмосфера — запалені свічки й пахощі. А ще він не починає свій ранок без кави.

У артиста на тілі є чимало татуювань — знак з буквою М на шиї та крила на грудях. Однак є один вельми особливий малюнок, який Melovin присвятив своїм прихильникам — слова "Brave. Love. Freedom"(Відвага. Любов. Свобода) на руці.

Тату Меловіна, фото
Фото: instagram.com/melovin_official/
Татуювання Меловіна, фото
Фото: instagram.com/melovin_official/

Співак вирізняється яскравим стилем. В нього є різні лінзи для очей. Також Melovin обожнює цікавий одяг та нерідко міняє колір волосся.

Меловін, фото
Фото: instagram.com/melovin_official/

Який зріст у співака Melovin? Зріст — 171 см, а вага — 55.

Melovin має невиліковну хворобу. Артист хворіє на цукровий діабет . Через цей недуг він схуд на 16 кг та був змушений докорінно змінити свій спосіб життя.

Костя не приховує, що робить ін'єкції краси. Він робить ботокс між бровами, аби не було глибоких зморшок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали цікаві факти про Івана Бліндара. Виявляється, зірка фільму "Я, Побєда і Берлін" любить кіберспорт та грає в театрі.