Леся Нікітюк показалася в обіймах нового коханого: підписники намагаються вгадати, хто став обранцем ведучої (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Леся Нікітюк потішила світлиною з бойфрендом
Фото: lesia_nikituk / Instagram

Ведуча продовжує інтригувати мережу своїм особистим життям

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк, яка показала, як напівоголений чоловік позує у неї на кухні, знову заінтригувала своїх підписників світлиною нового бойфренда. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Леся у себе в Instagram Stories розповсюдила кадр, на якому постала в обіймах загадкового чоловіка. Зауважимо, що він стояв спиною до камери, а вона обійняла його правою рукою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Підписники активно обговорюють те, хто ж може бути обранцем Нікітюк. Леся своєю чергою довершила пост жартівливим підписом.

Бобрий ранок.
- написала ведуча.
Леся Нікітюк з бойфрендом
Скриншот

Цікаво, що чоловік, з яким фотографувалася Леся має особливу прикмету. На його спині красувалося татуювання черепа. Додамо, що череп настільки великий, що він закривав всю спину. Відтак, відштовхуючись від цього, підписники почали обговорювати, у кого може бути таке татуювання. Дехто припустив, що обранцем Лесі є блогер Євген Таллер. Зокрема, фоловери писали про останнє фото Лесі в Instagram. На ньому Нікітюк показала, як тримає коханого за руку. Зі світлини було видно, який годинник носить обранець ведучої.

Обговорення фоловерів стосовно того, хто може бути коханим Лесі Нікітюк
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Леся Нікітюк запостила звабливий кадр, показавши свої справжні форми. Тепла погода спонукала ведучу поділитися "хтивкою" з підписниками.