Володимир Остапчук з ворушив історією про те, як дізнався про вагітність молодої дружини (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Володимир Остапчук розповів історію про те, як дізнався про вагітність молодої дружини
Фото: Скріншот Instagram

Шоумен розповів, що вони з Катериною давно планували вагітність

Знаменитий український шоумен та телеведучий Володимир Остапчук, який вже понад два роки воює за будинок з колишньою дружиною, розповів як дізнався про вагітність своєї третьої обраниці Катерини Полтавської. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, 24-річна дружина Володимира наразі чекає на свого первістка. Для Остапчука це вже буде третя дитина. Відтак, Володимир розповів, чи знають його діти від першого шлюбу про те, що в них народиться братик.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відомо, що Володимир та Катерина вже два роки перебувають у стосунках. Пара побралася у лютому 2024-го. У серпні ж цього року вони дізналися, що в їхньому житті з'явиться син. Остапчук зізнався, що давно планував вагітність з Полтавською. Ба більше, пара звернулася з цього питання до лікарів. Вони пройшли необхідні обстеження. Володимир резюмував, що Катерині вдалося завагітніти досить швидко, а про свій новий статус жінка поділилася з ним у досить незвичний спосіб.

Це була запланована вагітність, ми сходили до лікарів і все вдалося з першого разу. Я пам'ятаю, ми додому їдемо в машині і вона каже: "Мені прийшли аналізи, давай подивимось". Вона дивиться і там ХГЧ втричі більше, ніж він має бути, і каже: "Я мабуть вагітна". Ми зупинилися, обійнялися, поплакали трохи і поїхали додому,
- пригадав селебритіс в інтерв’ю Неймовірній правді про зірок.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Катерина Полтавська показалася на 29 тижні вагітності та вразила подарунком від Остапчука на кругленьку суму. Володимир подарував своїй коханій Apple AirPods, які в середньому вартують 27,5 тисяч гривень.