"Треба брати та робити": обранець Лесі Нікітюк висловився про жінок у війську (ФОТО)

Новини шоубізнесу
532
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Хлопець Лесі Нікітюк відповів, чи варто жінкам йти в армію
Леся Нікітюк та Дмитро Бабчук. Фото: соцмережі Дмитра та Лесі

Чоловік намагався уникати запитань про свою нову дівчину

Нещодавно Леся Нікітюк підтвердила стосунки з військовим. Після цього кількість підписників у мікроблозі чоловіка постійно зростає. Днями він вирішив відповісти на їхні питання, зокрема, на ті, що стосуються повномасштабного вторгнення рф та ЗСУ.

Дмитро Бабчук, якому вдалося підкорити серце однієї з найвідоміших українських селебрітіс, вирішив поспілкуватися з підписниками свого мікроблогу. На сьогодні за сторінкою військового в Instagram стежать 40,4 тис. людей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Одна з підписниць поцікавилася думкою Дмитра, чи варто дівчатам вступати у вищі військові навчальні заклади та йти воювати. На це питання Бабчук не дав прямої відповіді, зазначивши, що це має вирішувати сама жінка.

Він додав, що якщо є таке бажання, то потрібно не думати, а діяти.

Ви розумієте, що я не можу давати подібні рекомендації та поради, тому що це ваше життя, і як його прожити вирішувати тільки вам. Якщо маєш бажання долучитися до війська, треба брати та робити, а не тільки ставити питання, варто йти чи ні,
- сказав військовий.
Хлопець Лесі Нікітюк відповів, чи варто жінкам йти в армію
Дмитро Бабчук. Фото: instagram.com/special_my_profession
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, кого з відомих чоловіків приписували Лесі Нікітюк у коханці. Хто увійшов до цього переліку - дізнавайтесь у цій статті.