Хоче знищити українців… Голлівудський актор Стівен Сігал оголосив про намір воювати на боці окупантів

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Стівен Сігал, фото
Путініст Стівен Сігал не перестає дивувати своїм цинізмом. Фото: Getty Images

Сігал заявляє, що готовий віддати життя за російського президента

Стівен Сігал, син якого одружився з росіянкою, записується в ряди окупантів. Відомий путініст планує підтримати окупантів у війні проти України. Детальніше про це читайте на Хочу!

Сігал, відомий своїми проросійськими поглядами, висловив готовність воювати проти України на боці агресора. Про це він заявив у своєму документальному фільмі "В ім'я справедливості", про що повідомляють російські пропагандистські джерела.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Актор, який підтримує політику путіна, розповів, що написав листа диктатору на початку повномасштабної війни. У ньому він нібито висловив підтримку його діям і готовність воювати на боці окупантів. Ба більше, Сігал заявив, що "готовий віддати життя за свого президента", маючи на увазі диктатора:

Наступного дня після початку спецоперації (так у рф називають війну) я написав листа і переконався, що він дійде до президента. У листі я зазначив, що тепер дізнаємось, хто наші справжні земляки, друзі та вороги. Я буду на боці свого президента і боротимусь за нього.

Проте важко сказати, наскільки серйозні слова путініста. Повномасштабна війна триває вже майже три роки, а Сігал лише кілька разів відвідував території України, які знаходяться під окупацією з 2014 року, і знімав там свої пропагандистські відео.

Нагадаємо, Стівен Сігал давно відомий своєю проросійською позицією та дружбою з путіним. Він підтримав вторгнення росії на схід України та анексію Криму. У 2016 році актор отримав російське громадянство, а у 2017 році СБУ заборонила йому в'їзд до України. З початком повномасштабного вторгнення Сігал не змінив своєї думки, попри численні злочини, вчинені окупантами на українських землях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що продовжує підтримувати окупантів і колишній капітан збірної України. Нещодавно Анатолій Тимощук продав свою футболку, щоб допомогти військовим рф.