Облава ТЦК: на концерті рок-гурту "Океан Ельзи" активно перевіряли документи чоловіків

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Океан Ельзи відіграв масштабний концерт у Палаці спорту
Фото: Facebook гурту Океан Ельзи

Головний представник ТЦК утримується від коментарів

11 жовтня у Палаці спорту відбувся концерт легендарного українського гурту “Океан Ельзи”, який потрапив у скандал довкола ДТП з чотирма постраждалими. Проте, цей концерт запам’ятається не тільки через блискуче шоу, подароване артистами, а й через представників ТЦК, які активно перевіряли чоловіків перед входом на концерт.

Про це повідомило ТСН. Отож, близько 50 військових влаштували своєрідні рейди, які реалізувалися у затримання деяких чоловіків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, військові просили осіб чоловічої статі пред’явити документи. Ті ж, хто не погоджувався - опинялися у поліцейських авто. Зауважимо, що головний представник ТЦК не став відповідати на питання журналістів направив їх до пресслужби за коментарями.

До речі, мережею зараз ширяться меми про ТЦК та “Океан Ельзи”. Як приклад, фоловери жартують про улюблени треки ухилятів та військових ТЦК.

Океан Ельзи відіграв масштабний концерт у Палаці спорту
Телеграм-канал Мемаграм

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як "Океан Ельзи" презентували першу у своїй історії англомовну композицію. Трек Voices Are Rising став прем'єрним у новому англомовному альбомі колективу.