"Ми вже одразу почали плакати": дружина Тімура Мірошниченка розповіла, як пройшла їхня перша розмова з названою донькою

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Інна Мірошниченко здивувала історією знайомства з названою донькою
Фото: Інстаграм Інни Мірошниченко

Подружжя зізналося, що сильно хвилювалося

Український оглядач міжнародного пісенного конкурсу Євробачення Тімур Мірошниченко, який щемливо привітав дружину з 37-річчям, разом зі своєю коханою є непересічними батьками. За останній час вони усиновили двох дітей.

Отож, нещодавно пара пригадала знайомство та першу розмову з майбутньою названою 8-річною донькою Ангеліною. Подружжя говорить, що сильно хвилювалася.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема, про це заявила Інна в рамках шоу “Є питання”. Зрештою, з'ясувалося, що Тімур та Інна спершу поговорили з дівчинкою через Zoom. Потім чоловік та дружина подолали відстань в 1600 км аби побачити Ангеліну наживо.

Ми дуже сильно хвилювалися, почали ставити загальні питання, і вона так дивиться-дивиться й одразу питає: "А коли ви до мене приїдете?". Ми знали, що приїдемо, однозначно, тому одразу сказали, що скоро, і вона повертається до вихователя і каже: "То в мене тепер є мама і тато? Це мої мама і тато?". Ми вже одразу почали плакати, і за десять днів ми вперше приїхали, провели з нею два дні. Здебільшого просто гуляли й спілкувалися,
– пригадала дружина телеведучого.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Інна Мірошниченко розповіла, якою була реакція її батьків на те, що вони з Тімуром заявили про бажання всиновити дітей. Жінка поділилася переживаннями рідних людей.