"Люблю, коли за моє серце б’ються тисячі чоловіків": Анна Трінчер зізналася, що не проти взяти участь у шоу "Холостячка"

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Анна Трінчер, фото
Співачка розкрила свої плани. Фото: instagram.com/annatrincher_official

Можливо, саме Анна Трінчер стане наступною "Холостячкою"

Співачка Анна Трінчер, яка раніше здивувала шанувальників своїми поглядами на стосунки, поділилася своїми думками щодо участі в романтичному шоу "Холостячка". Детальніше про це читайте на Хочу!

Під час презентації на радіо своєї нової пісні про кохання "Не знаю", яку Трінчер виконала у дуеті з Cheev, вона зізналася, що їй приємно бути холостячкою. Ведуча запропонувала співачці спробувати себе у ролі головної героїні реаліті-шоу, де чоловіки боротимуться за її прихильність.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відповідь Анни виявилась позитивною. Зірка зізналась, що зовсім не проти спробувати себе в такому шоу. Та й загалом, Трінчер подобається, коли її намагаються "завоювати" багато чоловіків.

Класна ідея. Може і піду. Мені хотілося б. Я люблю формат, коли за моє серце б’ються тисячі чоловіків. Мені здається, я народилася не у той час. Я повинна була народитися у той час, де були рицарі, які змагалися б за мене,
заявила Трінчер під час ефіру "Наше радіо"

Нагадаємо, що Анна Трінчер понад два роки зустрічалася з блогером і бізнесменом Олександром Волошиним. Вони заручилися в грудні 2022 року, а влітку того ж року одружилися. Проте вже через рік Трінчер повідомила, що у них виникла криза у стосунках і вони намагаються зберегти шлюб.

У листопаді 2023 року пара оголосила про розлучення. Анна розповіла, що їхні проблеми почалися після того, як в Олександра діагностували депресію, яка сильно вплинула на його стан. Співачка намагалася допомогти йому, але він відштовхував її, що призвело до погіршення стосунків. Ініціатором розлучення був Олександр, який запросив Анну на зустріч і оголосив про своє рішення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А нещодавно Анна Трінчер вперше прокоментувала скандальну втечу ексчоловіка Олександра Волошина. Вона намагалася звʼязатися з колишнім, проте він не проявив жодної ініціативи.