Зірка, якій начхати на війну: Джаред Лето планує концерти в рф. В МЗС України відреагували (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
603
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Джаред Лето планує відіграти концерти у рф, попри війну в Україні
Джаред Лето. Фото: instagram.com/jaredleto

На початку повномасштабного вторгнення музикант засудив дії рф, але вже встиг про це забути

Лідер гурту Thirty Seconds to Mars зробив неочікувану заяву щодо концертів у рф, чим нарвався на хвилю хейту. Про криваву політику Кремля Джареду Лето нагадали не лише користувачі Мережі, а й МЗС України. Ділимося подробицями - далі у цьому матеріалі.

11 жовтня під час концерту у Сербії 52-річний американський актор та музикант Джаред Лето заговорив про виступи в російських петербурзі та москві, а потім і в українському Києві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Під час свого звернення до слухачів зі сцени він назвав повномасштабне вторгнення рф в Україну “проблемою” та заявив, що коли вони закінчаться, то він поїде “тусуватися та веселитися” до рф та України. А щоб остаточно “добити” українців, він ще й перейшов на російську мову та подякував громадянам країни-агресорки.

Крім користувачів Мережі музикантові дісталося і від Міністерства закордонних справ України у соцмережі Х. Йому нагадали про ті жахіття, які коїть терористична країна на території нашої неньки.

“Відчуття російської енергії” Джареда Лето та його бажання виступати в росії є образою для тих, хто жертвує життями заради захисту свободи. Не може бути жодного умиротворення росії, коли вона продовжує намагатися вирішити “проблему” існування України,
- йдеться у дописі.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що чоловік Юлії Саніної повернувся до соцмереж. Наразі він видаляє коментарі тих, хто не підтримує його втечу з України. Детальніше про це читайте у цьому матеріалі.