"Працюю з психологом": Женя Галич прокоментував чутки про своє розлучення, які сам і спровокував (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Женя Галич сам спровокував розмови щодо розриву стосунків з коханим
Фото: Скриншот з відео

Подружжя разом вже 15 років

Фронтмен відомого українського рок-гурту “O.Torvald” та військовий Євген Галич, який ледь не загинув від російських куль, висловився стосовно чуток про те, що він розлучається з дружиною Валерією. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що розмови про розрив шлюбу Жені та Валерії спровокував сам артист. Зокрема, в одному зі своїх інтерв’ю Галич розповідав, як намагався покликати на побачення співачку Юлію Саніну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Цікаво, що Женя не став називати, коли саме це відбулося, однак фоловерам вистачило лише однієї фрази знаменитості. Зрештою, Женя дав конкретну відповідь стосовно свого особистого життя.

Я одружений, сім'янин, тато двох прекрасних дітей. Все добре. Ми не плануємо розлучатися,
- розповів Галич у своєму коментарі "Люкс ФМ".

Окрім того, знаменитість висловився про стан свого ментального здоров'я. Він також повідомив про суттєве його покращення. Відтак, вже зовсім скоро селебритіс закінчить своє лікування. Разом з тим артист запустив проєкт, метою якого є надання психологічної допомоги військовим.

Закінчую (антидепресанти). Я регулярно працюю з психологом. Ми створили психологічні сесії для ветеранів, де я працюю як досвідчений пацієнт. Тобто для військових, які не мають можливості спілкуватися з умовно цивільними психологами через недовіру. Ми намагаємося на своєму прикладі допомагати їм простими розмовами. Тепер сесії не тільки з терапевтами, але й побратимами,
- резюмував виконавець.

Дивитися з 03:20

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Женя Галич здивував сміливою заявою стосовно ЛГБТ. Артист навіть написав вірш на підтримку ЛГБТ-спільноті.