Дав чітку і лаконічну відповідь: Тімур Мірошниченко висловився про свою мобілізацію на передову

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Тімур Мірошниченко дав відповідь стосовно питання про мобілізацію
Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

До речі, ведучий є багатодітним батьком

Відомий український телеведучий, оглядач Євробачення Тімур Мірошничеко, який отримав почесну нагороду "За відповідальне батьківство", чесно розповів, чи готовий мобілізуватися на фронт, якщо настане така потреба. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що Тімур є багатодітним батьком. Відтак, у ведучого та його дружини є четверо неповнолітніх дітей. До речі, двох із них подружжя усиновило за останні два роки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, біологічними дітьми Тімура та Інни є6-річна Мія та 4-річний Марко. Названі діти подружжя - 3-річний Марсель та 8-річна Ангеліна. Відтак, на запитання журналістки про те, чи готовий він піти служити, якщо виникне потреба, Тімур відповів максимально лаконічно.

Щодо мобілізації, то якщо буде потрібно, то я готовий піти воювати,
- окреслив свою позицію Тімур.

Зазначимо, що у Тімура виникали певні складнощі в усиновленні обох дітей. Однак, вони пройшли всі складнощі та стали ще більш щасливими батьками. Варто зауважити, що у їхнього названого сина Марселя були неабиякі проблеми зі здоров’ям. Хлопчик переніс оперативне втручання. Наразі Марсель вже почав говорити нові слова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тімур Мірошниченко зізнався, чи є в нього шанси знову стати ведучим Нацвідбору на Євробачення-2025. Ведучий націлився встановити рекорд на Євробаченні.