Зірка “Київ вдень та вночі” потрапив у аварію: як почувається відомий актор

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Артур Логай розповів про причини аварії
Фото: Інстаграм Артура Логая

Артур Логай переконує, що не отримав жодних травм

Відомий український актор, зірка серіалу “Київ вдень та вночі” Артур Логай потрапив у ДТП. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Артур у себе в соцмережах зізнався, чи отримав травми внаслідок аварії а також розповів, як вона сталася. Як виявилося, неприємна ситуація стала можливою завдяки водієві іншого транспортного засобу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Артур їхав на мотоциклі в той час. як інший водій порушив правила дорожнього руху. Виявляється, чоловік перелаштувався на іншу смугу на дорозі. При цьому, він не ввімкнув показник повороту. Очевидно, що Логай не помітив цієї автівки та впав з мотоцикла.

Люди, які різко перелаштовуються з ряду в ряд без показників повороту, не дивлячись у дзеркала, - муди*и. Водію того авто, який вирішив різко вильнути в мій бік, пощастило, що я переймався своїм станом і станом мотоцикла. Якби вирішив наздогнати, додому б він пішов пішки,
- сказав актор
Артур Логай розповів про причини аварії
Скриншот Stories

Добре, що знаменитість не отримав травм. Артур переконує, що врятувався завдяки спеціальному мотоодягу (джинси, шолом та взуття). Саме завдяки цьому одягу тіло артиста лишилося неушкодженим. Проте, якби не мотоодяг, то чоловік міг би зазнати тяжких травм. Варто зазначити, що на мотоциклі актора лишилися вм’ятини та подряпини.

Не знаю, що було б з моїм коліном і ногою, якби не хороші мотоджинси і взуття,
- підсумував актор.
Артур Логай розповів про причини аварії
Скриншот Stories
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Артур Логай поділився історією, як отримав струс мозку. Знаменитість показав світлини з лікарні.