Олівія Родріґо впала під сцену на своєму концерті. Реакція співачки підкорила фанатів! (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Олівія Родріґо впала на концерті, фото
Співачка провалилася у люк і не перестала усміхатися. Фото: Getty Images

Відео з падінням Олівії Родріґо вже стало вірусним в Мережі

Американська зірка музики та кіно Олівія Родріґо потрапила в доволі небезпечний, але смішний інцидент під час свого концерту, провалившись у відкритий люк на сцені. Її кумедна реакція на це швидко поширилася в мережі, ставши вірусною і спричинивши масу обговорень. Відео дивіться на Хочу!

Подія трапилася в Мельбурні, де співачка зараз перебуває з гастрольним туром. Попри падіння, Олівія Родріґо не отримала травм і продовжила свій виступ. Цього тижня вона планує дати концерт у Сіднеї.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Шанувальники зафіксували момент падіння на відео, яке швидко набрало популярність у TikTok. На записі видно, як Олівія Родріґо, спілкуючись з публікою, бігла по сцені й раптово провалилася в люк, якого не помітила.

Глядачі одразу занепокоїлися, адже Олівія Родріґо могла отримати серйозні травми. Проте вже за кілька секунд співачка піднялася і з усмішкою запевнила, що з нею все гаразд. Вона навіть пожартувала про цей інцидент:

Ой, це було весело! Все добре, іноді на сцені просто трапляються дірки. Все добре.

Шанувальники високо оцінили її спокійну реакцію на падіння та назвали її справжнім професіоналом. У коментарях люди захоплювалися її витримкою та почуттям гумору: "Олівія поводилася просто бездоганно!", "Вона могла травмуватися, але зреагувала блискуче!", "Не переставала посміхатися, справжній профі!", "Я б на її місці почав плакати, а вона чудово впоралася!".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, зірки нерідко падають на публіці. Нагадаємо, що на премії "Оскар" відома актриса перестаралася з висотою підборів і впала на червоній доріжці.