"Хотілося побачити пінгвінів": Даша Квіткова – про подорож до Африки (ФОТО, ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Даша Квіткова відвідала Африку і побачила справжніх пінгвінів
Даша Квіткова побувала в Африці. Фото: instagram.com/kvittkova/

Усе найцікавіше - вже у нашому матеріалі!

Зірка соцмереж з мільйонною аудиторією, яка нещодавно стала реперкою заради вибухового дуету з Klavdia Petrivna, завітала на ігрове шоу “Хто зверху?”. Під час зйомок блогерка поділилася враженнями від подорожі до екзотичної країни та розповіла, як на поїздку відреагував її маленький син. Ексклюзивні деталі — вже у новому матеріалі Hochu.ua!

Упродовж минулого тижня блогерка Даша Квіткова, яка стала зірковою учасницею випуску шоу “Хто зверху?” на Новому каналі, вражала підписників краєвидами з іншого континенту. Вона здійснила мрію та поїхала до Африки ✨

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Інфлюенсерка поділилася, чому саме в таку подорож завжди хотіла вирушити та розказала, що робив її син у той час, як вона милувалася пінгвінами та китами.

Африка вразила до глибини серця. Мені завжди дуже хотілося побачити пінгвінів, а вони якраз є в цих теплих краях. Ми звикли, що ці тварини зазвичай живуть у більш холодних регіонах, наприклад в Антарктиді, але в Африці пінгвіни теж є. Їхали ми також із надією побачити китів, і нам це вдалося!
- розповідає із захватом Даша Квіткова.

Каже, дуже хотілося відчути колорит Африки, адже насправді вона дуже різнобарвна та неоднотипна.

Спершу ми зупинились у місті Кейптаун. Дуже цікаво те, що в різних районах свій унікальний вайб. Десь є бідні дистрикти, десь заможніші. Місцями місто досить європейське, а десь схоже на Нью-Йорк або Маямі. Воно, як-то кажуть, “смачне”,
- зізнається інфлюенсерка.

Вона додає, що підготовка до поїздки на інший континент пройшла легко та швидко. Завдяки гарній роботі туроператорів перейматися за власне здоров’я їй не довелося. Не складно було й підібрати луки: на це у зірки пішло всього два дні.

Іноді Даша бере з собою в подорожі маленького сина Левчика. Але поїздка до Африки стала б для 3-річного хлопчика надто складною, зауважує блогерка.

Поки я була у відрядженні, він залишався з бабусею. Син знав, що я була Африці і постійно просив надсилати йому різні відео звідти, – з усмішкою розповідає Даша. – Саме тому я на кожному кроці знімала всіх ящірок, пінгвінчиків і китів. Потім ми розмовляли по відеозв’язку, обговорювали тваринок і природу на відео. Після цього він із бабусею з'їздив у спеціальний контактний зоопарк, де жирафчики пересуваються без обмежень і можуть просувати голови у вікна автівок, щоб люди їх погодували. Це щось типу дикого зоопарку в Німеччині. 

Дивіться розважальне шоу «Хто зверху?» з Лесею Нікітюк, Богданом Шелудяком і топовими українськими знаменитостями щочетверга о 20:00 на Новому каналі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Даша Квіткова показувалася без макіяжу. Показуємо, як виглядає блогерка у натуральному вигляді — без фільтрів та косметики.