Скільки заробляє та донатить на ЗСУ одна з найпопулярніших блогерок Раміна Есхакзай

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Раміна Есхакзай надала доступ до своїх доходів
Фото: Інстаграм Раміни Есхакзай

Блогерка також розсекретила суму, яку заплатила як податок до бюджету

Популярна українська блогерка Раміна Есхакзай, яка показалася на Мальдівах на відпочинку, є однією з найбільш авторитетних інтерв’юерок в Україні. Наразі блогерка має 1,5 мільйонну аудиторію підписників, а в її команду нині входить 15 чоловік.

Відомо, що на цих людей медійниця витрачає близько 10 тисяч доларів. Відтак, блогерка надала виданню Forbes доступ до своєї документації та заробітків. Зі свого каналу Раміна максимально може заробляти 20 тисяч доларів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Варто зауважити, що монетизація роликів Раміни, яка формується з переглядів глядачів, є не досить стабільною. Проте, вона приносить у бюджет Есхакзай від 4 до 6 тисяч доларів. Інша сума заробітку складається з рекламних інтеграцій.

До речі, одна зйомка обходиться Есхакзай досить недешево. Як мінімум – це 30 тисяч гривень. Варто зазначити, що ролик не на одній локацій може вартувати Раміні від 70 до 100 тисяч гривень. Варто додати, що десь стільки ж блогерка витрачає на поїздки до міст, що знаходяться недалеко від війни. Отож, Раміна розповіла, що за 3 квартали поточного року вона сплатила 190 тисяч податків. Цікаво, що 100 тисяч гривень Есхакзай донатить на українську армію щомісяця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Раміна Есхакзай пообіцяла всиновити хлопчика з Маріуполя, якого підло викрали росіяни. Відома інтервʼюерка оголосила про намір допомогти підлітку, якого депортували окупанти.