"Говорили одне про одного погане": блогерка Раміна згадала, як закінчувала стосунки з Віталієм Козловським (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
10 417
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Раміна Есхакзай
Фото: піар-служба Раміни

Раміна також згадала момент, коли Віталій робив їй пропозицію

Відома українська блогерка Раміна Есхакзай, яка розсекретила, як проходять її побачення із загадковим обранцем, пригадала деталі свого розставання зі співаком, а нині ще і військовим Віталієм Козловським. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у своєму подкасті разом з ведучим та блогером Євгеном Яновичем, а також адвокатом та за сумісництвом своїм екскоханим Євгеном Проніним, Раміна вирішила пригадати деталі завершення своїх стосунків з Козловським. Вона зазначила, що коли розходилася з Віталієм, то вони говорили одне про одного погані речі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, Есхакзай також говорила нинішню дружину Козловського. Зокрема, вона згадала спільне символічне фото з нею та Віталієм.

Є фото в інтернеті, де я стою, а поруч Віталій і його теперішня дружина Юлія. Ми, коли розійшлися із Віталієм, говорили одне про одного погане, але після повномасштабного вторгнення, ми поновили спілкування, підтримували один одного. І коли Віталій приймав рішення, до кого йти з ексклюзивом на інтерв’ю та розповісти про те, що у нього народився син, обрав мене. І Юля, яка раділа, коли свого часу Віталій робив мені пропозицію, сиділа зі мною і обговорювала, про що йтиметься під час інтерв'ю. У мене два чи три приклади того, як я нормально розходилася із колишніми.
- підсумувала Раміна.

Дивитися з 10:34

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як блогерка Раміна чесно зізналася, за якої умови готова податися у політику. Медійниця допускає варіант з продовженням своєї кар'єри в такий спосіб, проте на безкоштовній основі.