Катерина Бужинська розсекретила рівень свого заробітку під час війни

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Катерина Бужинська також зізналася, на чому не збирається економити
Фото: instagram.com/buzhynska

Співачка також розповіла на чому економить

Популярна українська співачка, Народна артистка України Катерина Бужинська, яка зізналась, як їй вдається 20 років залишатися в одній вазі розповіла про те, як змінився рівень її доходу. Подробиці - в нашому матеріалі.

Цією новиною артистка поділилася в інтерв’ю РБК-Україна. Знаменитість зізналася, що після широкомасштабного вторгнення стала менше заробляти.

Звичайно, вони змінилися і стали набагато меншими. Це очікувано, тому що війна, тому що люди економлять, тому що люди не розуміють, як жити завтра, ніж годувати дітей. Важко всім,
- наголосила співачка.
Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Співачка також відверто розповіла, як їй вдається заощаджувати у такий, досить складний період. Артистка зізналася, що вона та її діти носять одяг виключно українських брендів. Однак, на концертах та шоу вона економити не збирається.

Проте на концертах та творчості народна артистка України економити не буде.

На піснях економити не будеш, бо ми робимо аранжування у найкращих студіях, а там ціни не змінилися. Якщо ти купуєш хіт, там ціни не змінилися, а, може, стали й більше. Тому більшість заробітків моїх, особистих, йде на творчість ,
- резюмувала Бужинська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Катерина Бужинська вперше за тривалий час показала свою неповнолітню доньку, яка не живе разом з зірковою мамою.