Катерина Бужинська вперше за тривалий час показала свою неповнолітню доньку, яка не живе разом з зірковою мамою (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 712
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Катерина Бужинська
Фото: instagram.com/buzhynska

17-річна Олена за цей час помітно підросла, а разом з тим і змінилася

Відома українська співачка Катерина Бужинська доволі часто ділиться світлинами зі своїми молодшими дітьми — 7-річними двійнятами Катрусею і Дмитриком. А от як зараз виглядає її старша донька — можна побачити лише зрідка. Проте днями 44-річна народна артистка України все ж продемонструвала своїм прихильникам, як зараз виглядає її старша донечка Олена.

Відомо, що 17-річна Олена вже давно не живе з батьками. Адже наразі дівчина навчається у Німеччині, та, відповідно, живе там. Водночас Катерина Бужинська разом з чоловіком, підприємцем Димитаром Стойчевим, та їх молодшими дітьми, нині живуть в Болгарії. Хоча сама співачка часто відвідує Україну, аби підтримувати Збройні сили та проводити благодійні концерти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Де саме Катерина зустрілася з 17-річною Оленою — вони розсекречувати не стали. Проте, судячи з кадрів, можна зрозуміти, що дівчата гарно провели спільний час. Ну а прихильники артистки поспішили зазначити, що її донька помітно подорослішала та сильно змінилася зовнішно.

Співачка Катерина Бужинська
Фото: instagram.com/buzhynska
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Катерина Бужинська замилувала Мережу апетитними формами в обтислій сукні . Популярна виконавиця вразила прихильників ефектним виглядом