Чоловік відомої акторки став на захист України: "Було страшно"

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Вероніка Мішаєва-Яковлєва з чоловіком, фото
Вероніка Мішаєва-Яковлєва розповіла про службу чоловіка в ЗСУ. Фото: instagram.com/misha.vero.nika

Вероніка Мішаєва-Яковлєва розповіла, як відреагувала на рішення свого коханого піти на війну

Все більше українських зірок приєднуються до лав ЗСУ, або принаймні роздумують про таке рішення. Нещодавно відома акторка вразила заявою про мобілізацію. А тепер стало відомо, що на фронт пішов чоловік зірки серіалу "Відступники".

Акторка театру та кіно Вероніка Мішаєва-Яковлєва повідомила, що її чоловік добровільно вступив до ЗСУ. Вона поділилася своїми емоціями та тим, як це вплинуло на їхні стосунки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Вероніка розповіла, що спочатку їй було важко сприйняти це рішення, було страшно і незрозуміло, чого чекати далі. Вона навіть звернулася до психотерапевта, щоб впоратися зі своїми емоціями. Згодом актриса змирилась з тим, що її коханий тепер військовий, і повністю його підтримує.

Мій чоловік — доброволець. Мені було страшно, коли він приймав це рішення. Але є життя, є війна, є страх, а є гідність. Ми проходимо цей шлях разом. На початку мене дуже підтримувала психотерапія. Зараз знаходжу підтримку в роботі, спілкуванні з колегами, чоловіки яких також є військовими,
— розповіла вона.

Також Вероніка Мішаєва-Яковлєва відверто заговорила про те, як війна змінила їхні стосунки. За її словами, основна зміна — це відстань, оскільки через службу вони рідко бачаться. Однак їхні стосунки залишилися такими ж міцними, як і раніше:

У наших стосунках змінилося те, що ми не поруч. Перед кожним — нова відповідальність й задачі. Я хочу, аби мій чоловік був живий і здоровий, аби він, як кожен та кожна, хто боронить нас, повернувся додому якнайшвидше.

Що відомо про Вероніку Мішаєву-Яковлєву

26-річна акторка родом з Харкова. Освіту вона здобувала в Києві, де деякий час працювала в Київському академічному драматичному театрі на Подолі. Пізніше Вероніка почала активно зніматися в серіалах, здобувши популярність завдяки ролям у таких проєктах, як "Розтин покаже", "Плут", "Слід", "Дільничний з ДВРЗ", "Відступники".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом відомий харківський гурт дав коментар з приводу "рейду ТЦК" на концерті. Учасники колективу розповіли, що там насправді відбувалось.