Анна Трінчер зізналася, чи є щось між нею та співаком CHEEV, з яким вона нещодавно відзняла "гарячий" кліп

Новини шоубізнесу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Анна Трінчер розповіла про стосунки з CHEEV
Анна Трінчер та CHEEV. Фото: instagram.com/vladcheev

Артисти випустили спільну пісню та кліп "Не знаю"

Анна Трінчер розповіла про стосунки зі співаком CHEEV. Виключно робочі чи з романтичним відтінком - дізнавайтесь далі у цій статті на Хочу!

23-річна українська співачка та акторка Анна Трінчер і 30-річний артист CHEEV настільки правдоподібно зіграли кохання на камеру, що це породило плітки про їхній можливий роман. В коментарі для Фактів ICTV.Life зірка зізналася, що насправді пов’язує її та Владислава Чижикова (справжнє ім’я CHEEV - прим.ред.).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Так, за словами Анни, між нею та колегою тільки робочі стосунки. Вони від початку прагнули “створити щось справді вартісне”, що позитивно відобразилося на їхній співпраці.

Трінчер назвала їхню роботу разом легкою та органічною.

Він - неймовірно талановитий артист, і я щиро захоплююся його творчим підходом. Під час роботи над спільною піснею ми мали чудову взаємодію. Я пишаюся результатом нашої співпраці та впевнена, що ті дружні, професійні стосунки, які склалися між нами, можуть розвиватися і надалі, можливо, в нових проєктах,
- сказала співачка.
Анна Трінчер розповіла про стосунки з CHEEV
Анна Трінчер та CHEEV. Фото: instagram.com/vladcheev
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що зірка фільмів для дорослих зізнався, що мав інтим з Анною Трінчер. Чому Леон образився на співачку - дізнавайтеся у цій статті.