Після 5 років ремісії стався рецидив: Катерина Репяхова повідомила про важкий стан власного здоровʼя

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Катерина Репяхова пожалілася на стан здоровʼя
Катерина Репяхова. Фото: https://www.instagram.com/repyahovakate

Схоже, причиною є серйозний стрес, який пережила блогерка

Катерина Репяхова, яка стала на захист власної дитини, розповіла про рецидив своєї хвороби після тривалої ремісії. Блогерка та дружина українського співака Віктора Павліка, поділилася з підписниками сумною новиною про стан свого здоров’я.

На власній сторінці в Instagram Катерина Репяхова зізналася, що в неї стався рецидив хронічної хвороби, від якої вона страждала раніше. Протягом п'яти років Катерина не відчувала симптомів хронічного циститу, однак нещодавно хвороба повернулася.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Блогерка повідомила, що приступ був досить важким, а жодні ліки не допомагають. На її думку, причиною загострення став сильний стрес, який вона пережила останнім часом. Зокрема, нещодавно блогерка робила генетичний тест їхньому з Віктором Павліком сину, що й стало причиною її занепокоєння.

Отаким боком мені вилазить той генетичний тест. Так сильно я тоді перенервувала, що зараз моє здоров'я просто полетіло. Бережіть свою нервову систему, як можете,
— прокоментувала Катерина Репяхова.

Репяхова також згадала, що для підтримки здоров’я робила спеціальну вакцинацію в Німеччині, завдяки якій хвороба була у ремісії. Однак, ймовірно, дія вакцини закінчилася. Тому блогерка планує повторити курс лікування в найближчому майбутньому.

Катерина Репяхова повідомила про серйозне захворювання
Катерина Репяхова. Фото: https://www.instagram.com/repyahovakate
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Катерина Репяхова зізналася, про скількох дітей мріє. Спойлер: 58-річному Павліку доведеться добряче докласти зусиль!