"Зараз набагато важче": Женя Галич розповів про рівень свого доходу під час війни

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дружина та діти Євгена Галича наразі перебувають у Польщі
Фото: instagram.com/jenia_galich

Співак розповів, що до початку повномасштабної війни мав багато прибуткових бізнесів

Відомий український співак, фронтмен гурту “O.Torvald” Женя Галич, який розповів, чи планує повертати в Україну своїх дружину та дітей, зізнався завдяки чому заробляє на своє життя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, під час вторгнення російської армії на територію України дружина артиста поїхала жити з дітьми у Польщі. Відтак, тепер Галич докладає зусиль, щоб виховувати дітей на відстані.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Окрім того, Євген допомагає своїй родині у фінансовому плані. Артист розповів, що надсилає близько 2-х тисяч доларів. Співак теж додав, що його дружина теж працює.

Близько двох тис. дол. щомісяця. Дружина теж працює. Не так, щоб як тут ми жили. Зараз набагато важче через те, що все-таки я три роки свого життя чесно віддав і віддаю службі.
- зізнався Галич в інтерв'ю "Люкс ФМ".

Музикант також додав, що його статки за часів війни суттєво зменшилися. Як виявилося, до 2022 року Євген мав багато бізнесів. Тепер же вони, як говорять співак, приносять менше доходу.

У мене немає можливості бути повноцінним бізнесменом, яким я був до війни. Ну все таке в мене був бізнес, який весь повʼязаний з продажем корпоративів, концертів, виступів і фестивалів. У мене є кав’ярня, але вона також працює не так, як до війни,
- резюмував артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Женя Галич прокоментував чутки про своє розлучення, які сам і спровокував. До речі, з дружиною він разом вже 15 років.