Зірка українського кіно Владислав Никитюк заявив, що не хоче бути добровольцем у ЗСУ: "З часом віра хитається"

Новини шоубізнесу
781
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Владислав Никитюк зізнався, чому досі не служить у ЗСУ
Владислав Никитюк. Фото: instagram.com/niki_vlad

Актор Владислав Никитюк відверто заговорив про те, чому не йде на фронт

Український актор Владислав Никитюк, який одружився зі своєю колегою, пояснив, чому поки не служить у Збройних силах України. Артист, відомий за фільмами “Тіні незабутих предків” та “Крути 1918”, заявив, що хоча і стоїть на військовому обліку, не готовий добровільно йти на фронт.

В інтервʼю Аліні Доротюк актор розповів, що пройшов військові курси та отримав навички, зокрема з керування дронами, щоб бути готовим до можливої мобілізації. Однак, він зазначив, що особисто не має бажання поповнити ряди ЗСУ, оскільки не розуміє, коли та як завершиться війна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Актор підкреслив, що активно допомагав постраждалим від війни у 2022 році та підтримував військових, але зараз його віра дещо ослабла. Водночас, за його словами, кар'єра продовжує розвиватися, і це також впливає на його рішення. За останні роки він взяв участь у багатьох нових проєктах, що дозволяє йому стабільно заробляти.

Я не маю бажання бути добровольцем. Я не розумів, до чого це приведе в моєму житті. Тобто, якщо, наприклад, я розумів на початку, що це дуже зараз об'єднана історія, що зараз, якщо ми всі дійсно зберемося, з допомогою партнерів, ми зараз це все завершимо. Потім з часом віра хитається. Добровольцем не готовий йти,
— заявив актор.

При цьому Никитюк не відкидає можливості служити у майбутньому. Але наразі акцентує на важливості підготовки та набутті корисних навичок, аби бути готовим до викликів, які можуть з'явитися в будь-який момент.

Я поки що не бачу це як ідею мого життя. Я готуюся потихеньку до цього. Я розумію, що це питання часу. Я закінчив курси дронщиків у 3-й окремій штурмовій бригаді. Я маю бути готовий, а для цього я маю готуватися і тому щось робиться, а далі питання часу,
— сказав Владислав Никитюк.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно популярний український виконавець розповів, як отримав травму на війні. Окрім того співак MOLFAR зізнався, як війна вплинула на нього.