Зірка "Тіней незабутих предків" вперше розповів про весілля з відомою українською акторкою

Новини шоубізнесу
902
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Влад Нікітюк та Анна Гуляєва
Фото: instagram.com/niki_vlad

Актор Влад Нікітюк зізнався, чому вони з Анною Гуляєвою досі не відсвяткували свій розпис

31-річний український актор Влад Нікітюк одружився зі своєю колегою, Анною Гуляєвою. Зірка таких проєктів, як "Тіні незабутих предків", "Рубан", "Подвійні ставки" та інших, вперше розповів, як все пройшло. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

В інтервʼю "Коротко про" Влад Нікітюк ледь не вперше відверто розповів про особисте життя. Актор рідко розголошує подробиці стосунків з Анною Гуляєвою, та цього разу він все ж зізнався, разом з коханою він узаконив стосунки.

Виявилося, що сталося це безпосередньо під час повномасштабної війни. Проте враховуючи події, що відбуваються з усім українським народом, знаменитості не стали святкувати пишне весілля. Натомість поки вони просто розписалися, а у майбутньому, можливо, вже будуть замислюватися над святкуванням.

Це було дуже складно. Я досі це називаю не "одружилися", а "розписалися", бо весілля у нас не було. Не було з декількох причин. По-перше, дуже довго на нас давив синдром "не на часі". По-друге, на нормальне весілля треба кошти, з якими зараз не дуже легко. Тому ми розписалися, але весілля ще на нас чекає,
— каже актор.

Нагадаємо, не так давно заміж вийшла співачка та акторка Аліна Гросу. І хоча сама артистка поки приховує обличчя свого чоловіка, в Мережі впевнені, що її обранцем став російський актор .