"В 30 починається справжній розквіт будь-якої жінки": вагітна Анна Кошмал показала, як зустріла 30-річчя в компанії сина та чоловіка

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Анна Кошмал замилувала фотосетом
Фото: instagram.com/smorkovkina

Невдовзі Анна вже вдруге стане мамою

Відомій українській акторці Анні Кошмал, яка розповіла про вагітність у воєнний час, виповнилося 30 років. Акторка показала, як відсвяткувала ювілей з коханим. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, одним з перший хто привітав зірку серіалу “Свати” став її чоловік та 6-річний син Мишко. Кадри вітань Анна розповсюдила на своїй сторінці в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як бачимо, рідні Кошмал приготували їй сюрприз. Вони презентували святковий торт зі свічками. З нагоди свята артистка не втрималася та показала кілька свтлин з коханим чоловіком, якого вона приховує.

Проте, цього разу вона показала більше, ніж зазвичай. Хоч обличчя чоловіка так ніхто і не побачив, проте, можна зрозуміти, що він має багато татуювань на руках.

Скільки себе пам'ятаю, я завжди хотіла бути старшою (не навпаки). Через мою миловидну зовнішність та вигляд вічного підлітка люди часто ставились до мене несерйозно. Я завжди вважала, що саме в 30 починається справжній розквіт будь-якої жінки, бо вже є досвід, але ще є молодість і енергія,
- зізналася знаменитість у своєму пості.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анна Кошмал показала, як носить одяг, який придбала до вагітності. Акторка відзначила, що дуже непросто підібрати одяг у її стані.