Анна Кошмал порівняла столицю Молдови з "проросійським бідним пенсіонером" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська акторка Анна Кошмал  зізналася, що в Молдові її називали російською артисткою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це знаменитість повідомила у себе в Instagram Stories. Анна також згадала, як молдовани сміялися, коли вона говорила рідною українською.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, зірка пригадала випадок з працівницею аеропорту, у якої попросила допомоги в пошуку сумки. Кошмал написала:

За цей короткий час тут сталося вже декілька ситуацій, коли на моє небажання розмовляти російською закочували очі або сміялися (наприклад, працівниця аеропорту, до якої я звернулася за допомогою в пошуку сумки). Як виявилося, мене тут дуже добре знають, аж занадто. Мене всюди впізнавали і деякі навіть казали, що я їхня "росєйская актріса" і що вони раді, що частини України вже нема.

Анна Кошмал порівняла столицю Молдови з "проросійським бідним пенсіонером" (ФОТО) - фото №1

Цікаво, що Анна порівняла столицю Молдови (Кишинів) з "проросійським бідним пенсіонером". Однак, зірка запевнила, що не хотіла б судити про Молдову як країну, виключно за тими людьми, з якими стикалася на своєму шляху. До прикладу, артистка згадала, як  одна із співробітниць готелю на прохання Анни говорила з нею англійською.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анна Кошмал несподівано показала кадри зі свого весілля.  Окремо Кошмал опублікувала фото, на якому видно, як вона танцює з чоловіком на їхньому святі.