Не стало першого студійного вокаліста легендарного гурту “Iron Maiden”: скільки років було Полу Ді'Анно

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Полу Ді'Анно на момент смерті було 66 років
Фото: Facebook/Paul Di'Anno

Музикант мав проблеми зі здоров'ям, але до останнього продовжував виступати

Днями інформаційним простором поширилася новина про кончину знаменитого британського музиканта Пола Ді'Анно. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про смерть Пола повідомило авторитетне видання BBC. Отож, вокаліст хеві-метал-гурту “Iron Maiden” відійшов в інший світ у себе вдома в Солзбері (Англія).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Представники лейбла артиста додав, що у нього були проблеми зі здоров'ям, проте, незважаючи на них, Пол продовжував виступати. До речі, з 2023 року він влаштував більше 100 заходів. Учасники культового колективу вшанували його пам'ять та заявили, що дуже засмучені смертю артиста. На момент кончини Ді'Анно було 66 років.

Його новаторську присутність як фронтмена і вокаліста, як на сцені, так і на наших перших двох альбомах, тепло згадуватимемо не тільки ми, а й шанувальники по всьому світу.
- повідомили учасники колективу.

Окремо про смерть Пола висловився і бас-гітарист Стів Гарріс. Він буквально звернувся до покійного друга.

Принаймні, він продовжував давати концерти до останнього часу, це було те, що тримало його на плаву. Нам усім його буде не вистачати. Спочивай з миром, друже.
заявив Гарріс.

Зазначимо, що Пол Ді'Анно народився у Чінгфорді у 1958 році. Його музичний талант став ще з дитячих років. Паралельно з музикою хлопець працював м'ясником і кухарем. Своєї найбільшої популярності він досяг у колективі “Iron Maiden”. Найбільше визнання до артиста прийшло у 1981 році.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як помер відомий американський режисер, який підтримав Україну та зняв фільм про війну. Причиною смерті Аарона Кауфмана стала хвороба.