"Нам усім буде його не вистачати": Майкл Ньюман з "Рятувальників Малібу" відійшов в інший світ

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Майкл Ньюман страждав хворобою Паркінсона
Фото: Getty images

Причиною смерті стала хвороба, на яку актор хворів ще з 2006 року

Популярний американський актор, зірка серіалу “Рятувальники Малібу” Майкл Ньюман відійшов в інший світ. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, стало відомо, що причиною смерті артиста стала хвороба Паркінсона. Цей недуг діагностували актору ще у 2006-му році.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За повідомленням видання People, про смерть кінозірки розповів його близький друг- Метт Фелкер. До речі, саме він випустив документальний серіал “ Після “Рятувальники Малібу”: Мить на сонці”. Чоловік заявив, що знаменитості не стало 20 жовтня. Повідомляється, що покійному було 67 років і він покинув цей світ через “серцеві ускладнення”.

Я бачив Майка востаннє, коли він був у свідомості, і він подивився на мене і в типовій для нього манері сказав: "Ти якраз вчасно,
– згадує Фелкер.

Окрім того, стосовно смерті Ньюмана висловився і актор Девід Гассельгофф, який теж знімався у "Рятувальниках Малібу". Знаменитість поширив спільний кадр із колегою. У підписі нього він назвав артиста "дивовижною людиною".

Ньюман був воїном. Він буквально врятував мені життя щонайменше 4 рази. Він став великим актором. Нам усім буде його не вистачати,
- резюмував Девід.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що не стало фронтмена легендарного гурту “Iron Maiden”. Музиканту Полу Ді'Анно було 66 років.