"Не там шукають корупціонерів": син співачки-зрадниці Повалій обурився на те, що її майно конфіскували

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Денис Повалій заговорив про "позицію" його матері, через яку її позбавляють усього
Фото:Скриншот Інстаграм

Такі дії українського суду Денис Повалій назвав "совковими методами"

Син артистки-путіністки Таїсії Повалій, в якої рішенням суду було конфісковано значну частину активів, висловився про цю ситуацію, яка склалася довкола його зіркової матері. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Денис Повалій зазначив, що не поділяє таке рішення суду. На думку 41-річного чоловіка, який до речі, втік у Європу, не можна взяти і забрати в людини майно через її думки та позицію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Нагадаємо що Таїсія Повалій палко підтримує російський режим та особисто президента цієї країни. Артистка не те що жодного разу не засудила її окупантів, а навіть підтримувала вбивства українців, які називала порятунком.

У нас є п'ять днів, щоб подати апеляцію. Це такий натяк, щоб усі сиділи і мовчали? Невже лише за позицію людину можуть позбавити усього? Розумію, що вона викликає обурення у багатьох, але, по-перше, її не розділяють усі мешканці будинку, який зібралися "віджати", по-друге, можливо, все ж трохи не там шукають справжніх корупціонерів? І як можна одночасно боротися із радянською символікою і діяти такими совковими методами? Проти чого тоді воюємо? У мене тільки запитання і жодної відповіді...
– написав Денис у своєму Instagram.
Денис Повалій заговорив про "позицію" його матері, через яку її позбавляють усього
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Віктор Бронюк припустив, як би відреагували українці, якби зрадниці Таїсія Повалій та Ані Лорак повернулися на батьківщину. Артист також відповів, що рухає знаменитостями з України, які зрадили батьківщину.