Оля Полякова шокувала новим прогнозом: співачка назвала точну дату закінчення війни в Україні

Новини шоубізнесу
1 511
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Оля Полякова віщує закінчення війни - коли в Україні настане мир
Оля Полякова. Фото: facebook.com/polyakovamusic

Зірка запевняє, що до цієї дати ми будемо жити в мирі

Українська співачка Оля Полякова поділилася своїм черговим прогнозом щодо закінчення війни між Україною та росією. Артистка впевнена, що вона знає точну дату, до якої станеться перемога українського народу над російським загарбницьким режимом. Коли саме це станеться — розповідаємо на Хочу!

Зірка висловила впевненість у тому, що мир настане 26 жовтня 2025 року. Про це вона розповіла під час інтерв'ю на шоу "20:23" з Женею Яновичем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Полякова зазначила, що має велике бажання організувати масштабний концерт на стадіоні "Олімпійський" у Києві наступного року, і вірить, що до того часу війна завершиться. Співачка наголосила:

100% буде мир! 26 жовтня 2025 року буде мир. Якщо не закінчиться війна, то можете мене впіймати,
— висловилася Олія Полякова.

Зірка також зазначила, що раніше вже робила публічні прогнози, які, на жаль, не справдилися, однак тепер Полякова твердо впевнена у своїх словах. Артистка підкреслила, що щиро вірить у завершення війни до вказаної дати та готова довести це своїм виступом на "Олімпійському".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Оля Полякова розповіла, що допомогло їй відмовитись від цигарок. Зірка зізналася, що раніше мала сильну залежність.