Артур Логай зізнався в страшній залежності: зірка "Київ вдень та вночі" намагався скоїти самогубство

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Артур Логай ледь не помер
Артур Логай. Фото facebook.comarthur.logai

Актор відверто розповів, що врятувало його в момент, коли він вирішив вкоротити собі віку

Український актор Артур Логай, відомий за ролями в серіалах "Київ вдень та вночі" та "Моя улюблена Страшко", приголомшив своїм зізнанням. Зірка розповів, що був на межі самогубства через сильну психологічну кризу. Що саме тоді відбулося у житті Артура Логая — дізнавайтеся на Хочу”

За словами артиста, все почалося ще у 12 років, коли він потрапив у пастку лудоманії — залежності від азартних ігор. В інтервʼю Аліні Доротюк Артур Логай згадав, що витрачав усі зароблені гроші на казино, а накопичені борги ставали дедалі важчим тягарем. Через це він почувався винним перед матір'ю і втратив контроль над власним життям. Цей критичний стан штовхнув Артура на страшний крок — він намагався порізати собі вени.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Того дня, коли Артур залишився один вдома, він вирішив зробити фатальний крок. Але щасливий збіг обставин врятував його — батьки несподівано повернулися додому і змогли зупинити його від необдуманого вчинку. Зараз на його руках залишилися шрами як нагадування про той темний період.

Логай чесно зізнався, що вчинок був спробою привернути увагу, а не серйозним наміром покінчити з життям. Артист також поділився, що лудоманія є складною залежністю, яка не зникає повністю. Але зараз він знайшов сили жити для своєї родини та будувати успішну кар’єру, залишаючи минуле позаду.

Я втомився. Якби я дійсно тоді хотів, то ми б зараз не розмовляли. Я думаю, що на той момент це було і бажання і небажання, і спосіб привернути увагу, і спосіб зняти з себе відповідальність за те, що наробив. Все потрошку, але, якби хотів, доробив би до кінця. Можливо мені тоді пощастило, що батьки приїхали раніше, ніж мали приїхати. Було глибоко (глибокі рани — прим. ред.), злякався, було неприємно,
— пригадав Артур Логай.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Артур Логай розповів, що став жертвою ДТП. Актор зізнався, що тоді його врятував пасок безпеки.