Анна Трінчер розкрила правду про втечу свого екскоханого за кордон: "Він зламав мене"

Новини шоубізнесу
550
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анна Трінчер прокоментувала скандальну втечу Олександра Волошина за кордон
Анна Трінчер та Олександр Волошин. Фото instagram.comannatrincher_official

Артистка прокоментувала скандальні дії Олександра Волошина, які привели до втрати його популярності в Україні

Українська співачка Анна Трінчер відверто розповіла про свого колишнього чоловіка, блогера Олександра Волошина, який нещодавно незаконно втік з України. Артистка прокоментувала скандальне життя екскоханого, який нещодавно заговорив про їх примирення.

У нещодавньому інтерв'ю проєкту “Ближче до зірок” артистка згадала, як важко їй було пройти через розрив стосунків та пояснила, чому вважає, що ексчоловік обрав неправильний шлях. Як відомо, пара була разом понад три роки, але на початку 2024 року стало відомо про їхнє офіційне розлучення. За словами Анни, цей етап став серйозним випробуванням для неї, і вона переживала розрив дуже болісно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Трінчер зізналася, що останній рік був одним із найважчих у її житті, адже довелося прийняти багато складних рішень і знайти внутрішню силу для того, щоб продовжувати рухатися далі. Анна також відзначила, що після розриву вона не має бажання підтримувати контакт із Волошиним.

За словами виконавиці, колишній чоловік, який цього літа залишив Україну, більше не відіграє важливу роль у її житті. Співачка зазначила, що вважає його вибір помилковим, оскільки, на її думку, він "втратив себе".

Стосовно мого колишнього чоловіка. Я думаю, що він в якийсь момент просто втратив себе і став не на той шлях. Але я завжди вірила у нього як у людину, і я вірю, що у нього знайдеться сила, може вже так і сталося, повернути себе собі. Це перший чоловік, якому я сказала "так". Десь він зламав мене, але це стало каталізатором сильної версії мене,
— розповіла Анна Трінчер.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Анна Трінчер встановила рекорд України! 23-річна артистка зробила це разом зі своїми друзями та прихильниками прямо в ТРЦ…