Оля Цибульська назавжди покинула Україну: що змусило співачку втекти за кордон

Новини шоубізнесу
3 178
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Оля Цибульська переїхала за кордон
Оля Цибульська. Фото: instagram.com/cybulskaya

Співачка розповіла, що рішення прийняла спонтанно, а поштовхом до цього стала чергова нічна атака росії на мирні міста України

Співачка Оля Цибульська, яка не так давно ділилася роздумами про труднощі життя в Україні у час війни, шокувала підписників кардинальними змінами у житті. Виявилося, що виконавиця прийняла рішення переїхати назавжди за кордон. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

У себе в соцмережах співачка несподівано заявила, що покинула Україну. Таке рішення Оля прийняла спонтанно, а найбільшим поштовхом до цього, судячи з усього, стала чергова нічна атака, яку щоночі росія завдає по мирних містах нашої країни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

При чому, судячи зі слів Цибульської, в Україну вона більше не планує повертатися. Де саме відтепер житиме Оля — вона поки не розголошує. Натомість артистка підкреслила, що готова рухатися далі навіть попри поспішно прийняте рішення. Ба більше, перед відʼїздом вона навіть встигла забрати зі школи документи сина, аби знайти для нього навчальний заклад за кордоном.

Я поїхала з України. Рішення прийнялось в один день. Це не втеча. Це свідоме бажання змінити життя. Я запланувала справи, записалась до косметолога, лягла спати, не спала, бо гучно, і на ранок сталося це.
У мене внутрішні реформи. Я забрала Нестора зі школи і ми їдемо. Простояли на кордоні 10 годин. Я не була готова зовсім,
— розповіла Оля Цибульська.
Оля Цибульська назавжди покинула Україну
Оля Цибульська. Фото: instagram.com/cybulskaya
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Слава Дьомін розсекретив, як Цибульську поза очі називають зіркові колеги. Ольга не змовчала та прокоментувала такі заяви зіркового колеги.