"Наїхала на цю металічну ху*ню": Оля Цибульська розсекретила деталі ДТП, в яку потрапила

Новини шоубізнесу
3 814
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Оля Цибульська
Фото: Cкриншот

На щастя, артистка не постраждала

Популярна українська виконавиця Оля Цибульська, яка висміяла гарем Володимира Остапчука, потрапила в ДТП. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, через аварію дуже постраждало авто знаменитості. Проте, сама зірка лишилася неушкодженою. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram-Stories.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, Цибульська зазначила, що сама винна у дорожньо-транспортній пригоді. Артистка поділилася кадрами розбитої автівки, а також показала знімки, на яких видно поліцію, яка приїхала на місце події. Як виявилася, зірка наїхала на металеву огорожу у дворі. Оля переконує, що мала необачність не помітити її.

Ранок почався не з кави, як то кажуть,
– написала артистка.
Пост Олі Цибульської
Скриншот
Пост Олі Цибульської
Скриншот

Зірка розповіла, що подібна ситуація стається у її житті не вперше. Як і минулого разу, очевидці співачці не допомогли.

Винна, звичайно я, бо машина моя, і я наїхала на цю металічну х**ню. Прикол в тому, що це вдруге вже така ситуація, коли я з висоти машини просто не бачу цей паркувальний металічний п**юн. І один раз була історія, коли прибиральниця з вікна, потім вийшла, каже: "Ой, я дивилася, мені було цікаво, чи ви наїдете чи ні". Цього разу це був чоловік, який стояв палив на сходах будинку, який бачив, що я їду прям на цю х**ню, не крикнув мені, не махнув рукою. Відповідальність моя, але невже нам так пофіг просто сказати слово.
- резюмувала Оля.
Пост Олі Цибульської
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Цибульська зізналася, хто став перешкоджати їх музичному дуету з Дзідзьо. Артистка заявила, що більше не співатиме з Михайлом Хомою, з яким їм приписували роман.