Анна Трінчер нарешті відповіла на закиди Леона про їх інтимні походеньки: "Нічого цікавого..."

Новини шоубізнесу
1 038
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анна Трінчер зізналася, чи мала інтим з Леоном
Анна Трінчер та Леон. Фото: пресслужба

Артистка висміяла зірку фільмів для дорослих, який публічно заявив, що мав з нею інтимні стосунки

Анна Трінчер вперше прокоментувала чутки про інтимні стосунки з актором фільмів для дорослих Леоном. Після того як Сергій Луканюк (справжнє імʼя чоловіка — прим. ред) розсекретив їх тісний звʼязок, артистка теж не стала мовчати та дала публічну відповідь. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Чутки про стосунки Анни Трінчер та Леона зародилися ледь не відразу після премʼєри кліпу “Бар за баром”, в якому співачка та блогер зіграли пристрасть. Тоді ж у Мережі почали обговорювати — чи то артисти настільки правдоподібно показали на камеру почуття, чи то між ними дійсно пробігла іскра…

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Та довго тримати все в секреті Леон не зміг. Отож-бо нещодавно зірка фільмів категорії 18+ заявив, що після розлучення з дружиною він сильно зблизився з Анною Трінчер. Однак коли між ним та співачкою сталася сварка — вони припинили спілкування, домовившись, що будуть приховувати свій інтимний звʼязок. Втім, за його словами, Анна не дотримала свого слова і розповіла про все його колишній обраниці. Натомість сам він вирішив помститися за це більш масштабно — розказати все публічно, під час запису подкасту на YouTube.

В інтервʼю проєкту “Ближче до зірок” Анна Трінчер вперше прокоментувала слова Леона. Артистка не стала підтверджувати їх, або ж спростовувати. Натомість артистка висміяла спробу чоловіка похайпитися на її імені.

Я хочу, напевно, позаздрити цим людям, які знаходять постійно час говорити про мене на кожному інтерв’ю. Напевно, в їх житті більше нічого цікавого не відбувається,
— висловилася Анна Трінчер.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що спочатку Леон заперечував стосунки з Анною Трінчер. Деякий час блогер запевняв, ніби мав з артисткою виключно дружбу.