"Всі почуття уже забуті": секс-символ Анна Трінчер спалила останні спогади минулих стосунків (ВІДЕО)

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Анна Трінчер
Фото: пресслужба

У новій роботі артистка розповіла, що відпустила минуле

Секс-символ українського шоубізнесу Анна Трінчер, яка нещодавно позбулася своїх фірмових рожевих локонів , презентувала нову пісню “Бар за баром”. Співачка продовжує ділитися історією своєї трансформації, яка змінила її повністю.

“Бар за баром” — композиція, що розповідає про завершення довготривалих стосунків. Це про почуття, які вже забуті, спілкування втратило свою суть, а любов, яка колись прикрашала дві половинки, перетворилась на попіл.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Анна Трінчер
Фото: пресслужба

Попередні роботи Анни набули неабиякої популярності в соціальних мережах та не один тиждень трималися на верхівках усіх чартів. Співачка й надалі прагне дивувати слухача та відкривати йому нову себе. Вже зараз послухати пісню “Бар за баром” можна на всіх музичних платформах.

Останні згадки про минулі стосунки вже адресовані вогню. “Бар за баром” це спосіб нагадати собі, що тепер ми окремі особистості: “Тепер є лише я і є лише ти — разом нас не існує”. Проте робота передає намір доводити собі, що я заслуговую на все, чого бажаю, та я це отримаю. Дякуючи собі, що в певний момент життя не втратила свою жіночу силу, мету та бажання бути почутою, я маю можливість ділитися зі слухачем своїм життям, особливо, перетворюючи його у творчість,
— коментує нову роботу Анна Трінчер.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Анна Трінчер зізнавалася, що після розлучення вже встигла сходили на побачення . Артистка зізналася, чому відтепер надає перевагу старшим чоловікам.