Ексчоловік Ані Лорак розлучається через 4 місяці після весілля: дружина Налчаджиоглу "почистила" соцмережі

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Судячи з усього, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу і його молода дружина Лілія Реус переживає непростий етап у стосунках. На це натякнула дружина підприємця через чотири місяці після весілля, повністю почистивши свої соцмережі. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

У Мережі поширилися чутки, ніби Мурат Налчаджиоглу і Лілія Реус розлучаються. Причиною стало те, що колишній чоловік Ані Лорак поїхав до Туреччини без своєї супутниці. А сама Лілія несподівано видалила (або архівувала) зі своєї сторінки в Instagram всі публікації, які були пов'язані з її чоловіком. Зокрема, не залишилося в її блозі й кадрів з весілля , яке подружжя відгуляло цього літа.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Ексчоловік Ані Лорак розлучається через чотири місяці після весілля: дружина Налчаджиоглу "почистила" соцмережі - фото №1
Фото: instagram.com/__l_i_l_i_a___/

Цікаво, що на знімках Лілія Реус не зупинилася. У шапці профілю візажистка видалила інформацію про те, що вона дружина Мурата. А серед її підписок тепер там немає знаменитого чоловіка. Що наштовхнуло дівчину на кардинальні вчинки - поки невідомо, адже те, що трапилося, вона не поспішає коментувати.

Втім, Мурат Налчаджиоглу теж поки що не висловився з цього приводу. Хоча на його сторінці все ще залишилися фотографії з дружиною, з якою тільки нещодавно він зіграв весілля в Конча-Заспі.

Ексчоловік Ані Лорак розлучається через чотири місяці після весілля: дружина Налчаджиоглу "почистила" соцмережі - фото №2
Фото: instagram.com/muratnalca
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як дочка Ані Лорак хвацько ткнула нову дружину батька обличчям у святковий торт . Сім'я якраз святкувала день народження Лілі Реус.