Ольга Мартиновська зізналася, чому не може бути в романтичних стосунках із Ярославським: "Я закохалася"

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відома українська шеф-кухар і суддя проєктів МастерШеф Ольга Мартиновська вперше відверто розповіла про нового коханого. Зірка кулінарного реаліті зізналася, що зараз перебуває у стосунках, але, на подив багатьох, її бойфрендом став не Володимир Ярославський. Подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

Ольга Мартиновська зізналася, що вже понад місяць перебуває у стосунках. Наразі знаменитість не будує великих планів і не поспішає, проте запевняє, що відчуває трепетні почуття до обранця. Шеф-кухар визнає, що закохалася, хоча з нею цього не відбувалося вже досить давно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Про це Ольга Мартиновська розповіла в інтерв'ю Аліні Доротюк. Суддя проєктів МастерШеф каже, що новий роман абсолютно не вписується в її життєвий графік, але водночас їй приємно відчувати романтичні почуття і бути коханою.

Мені здається, що зараз я закохалася, вперше за багато років. Десь місяць тому почалися стосунки, в яких мене дуже люблять. Мені здається, що це все по-справжньому. Я губу не розкочую, тому що я прагматична жінка. У мене є своя сім'я, дитина, робота, графік, на який я розраховую. Ці стосунки не вписувалися в мої плани, але я вперше відчула, як класно, коли тебе дуже люблять і ти любиш. Поки що планів на майбутнє не будую,

- розповіла Ольга Мартиновська.

Шеф-кухар зізналася, що її бойфренд теж працює у сфері ресторанного бізнесу. Однак, на розчарування багатьох, ним є не Володимир Ярославський, з яким Ользі приписували роман. Однак Мартиновська спростувала чутки і запевнила - їхня дружба дуже міцна, проте в ній немає місця романтичним почуттям.

Ми з Володимиром дуже класні та справжні друзі. Ми підписали договір, що жоден секс не повинен вплинути на нашу дружбу і її зіпсувати. Друга сьогодні знайти складно. Тому ми цінуємо нашу дружбу і не псуємо її,

- зізналася Ольга.

Ольга Мартиновська зізналася, чому не може бути в романтичних стосунках із Ярославським: "Я закохалася" - фото №1
Фото: instagram.com/olga_martynovska
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно і Володимир Ярославський прокоментував близькі стосунки з Ольгою Мартиновською. Ресторатор зізнався, що може спати з нею в одному ліжку і ходити разом у лазню, але, вони чітко позначили межу, яку не переступають.