Переможниця "Холостяка" Олександра Шульгіна розсекретила імʼя новонародженої донечки та показала її обличчя (ФОТО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Нещодавно переможниця першого сезоні реаліті "Холостяк" Олександра Шульгіна поділилася радісною новиною. Блогерка вдруге стала мамою ! А от яке імʼя вони з чоловіком обрали для доньки — стало відомо тільки зараз.

На своїй сторінці в Instagram Олександра показала обличчя новонародженої малечі. Судячи по фото, знаменитість вже виписалася з лікарні та повернулася додому до чоловіка та старшої доньки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що імʼя для першої дитини обирала Олександра, тому на цей раз доньку називав її чоловік-американець. Для новонародженої він обрав незвичайне імʼя Аспен, що в перекладі означає "осика" (швидкоростуче дерево з роду тополя — ред.). По це Олександра розповіла у своєму блозі.

Знайомтеся, наша синьоока брюнетка! Наша зірочка, яку ми назвали Аспен (Aspen). Ім'я обирав цього разу тато. У перекладі — це "осика", а також одне з найкрасивіших міст в Америці,

— розповіла Шульгіна.

Переможниця "Холостяка" Олександра Шульгіна розсекретила імʼя новонародженої донечки та показала її обличчя (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/alessandra_shulgina
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Лілія Ребрик  стане мамою втретє . Радісною новиною ведуча поділилася після великої сімейної фотосесії, в якій показала помітно кругленький живіт.