Погрожує відрізати руки та підірвати: Євгенія Емеральд оприлюднила жорстокий діалог із чоловіком-тираном (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Снайперка Євгенія Емеральд, більш відома як українська Жанна д'Арк, уперше розсекретила, чому розлучилася з чоловіком. Тривалий час захисниця України не розкривала причини розлучення, проте тепер зізналася, що була жертвою домашнього насильства. Подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

Шокуючими подробицями стосунків із колишнім Євгенія поділилася на своїй сторінці в Instagram . Снайперка записала відео, в якому зізналася, що стала жертвою тиранізму та домашнього насильства. Так стало зрозуміло, що здогадки фанатів, ніби в Емеральд можуть забрати молодшу доньку , виявилися правдою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Захисниця України закликала підписників і медійних персон не ігнорувати подібні зізнання і підтримувати жінок, які стали жертвами аб'юзивних стосунків. Адже, за словами Євгенії, з таким може зіткнутися навіть сильна та самодостатня жінка.

Я - Женя Емеральд, відома вам як сильна і смілива українська Жанна д'Арк. Але, в першу чергу, я просто жінка, одна з тих сотень тисяч українських жінок, яка пережила домашнє насильство. У цьому відео я хочу продемонструвати на своєму прикладі, до чого призводить страх і слабкість перед кривдником. Тут ви побачите тільки частину розмов і погроз з боку мого колишнього чоловіка, але навіть цього достатньо, щоб зрозуміти, в якій небезпеці перебувають жінки, які продовжують терпіти,

- заявила Євгенія Емеральд.

Далі у відео снайперка вставила частину діалогу з колишнім чоловіком, військовим Євгеном Стипанюком. В оприлюдненому голосовому повідомленні чоловік обзиває жінку, заявляє, що забере в неї доньку, і навіть погрожує вбивством. Зокрема, Стипанюк звинуватив Євгенію у зрадах, назвав "шала*ою", пригрозив відрізати руки, а після цього - розстріляти або підірвати її.

Я тебе попереджаю, якщо якийсь чоловік мені скаже, або я побачу, або мені прозвітують, що якийсь лівий чувак взяв мою дитину в руки, я підірву тебе (це голосове збережи, я сяду, мені по*уй). Я підірву тебе разом із цим чуваком. Далі, дивись, коли дитина буде рости, ти її виховувати не будеш, я її заберу. Після 2-3 років.
Ти поки годуєш, я тебе не чіпаю. Цей рік, поки я на фронті, я за тобою, б*ядь, поставлю стеження, навіть по*рати підеш - за тобою будуть дивитися,

- заявив ексчоловік Євгенії Емеральд у голосовому повідомленні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Євгенія Емеральд зізналася, коли пішла від чоловіка . За словами снайперки, вона вкрай важко переживала цей період, тому не виходила в соцмережі.